Hansen sports management

Tilbage i april 2017 startede Run-Faster.dk op med stor succes. Vi har trænet mange dygtige fodboldspillere og enkelte håndboldspillere, og de har alle udviklet sig rent løbeteknisk og hurtighedsmæssigt. Det har været, og er stadig, et sandt privilegium at få lov til at træne disse unge mennesker som deres specialtræner.

Vi vil naturligvis også gerne hjælpe disse unge spillere på deres videre færd, og derfor har vi stiftet Hansen Sports Management. Normalt har helt unge spillere kun deres forældre og trænere til at vejlede dem fremadrettet. Her tilbyder vi at involvere os og rådgive med alt der bliver relevant. Oftest har forældre og børn et fantastisk samarbejde, indtil det unge menneske når en hvis alder. Herefter vil det i de fleste tilfælde være en rigtig god ide at benytte en udefrakommende rådgiver. Vi har ekspertisen til at kunne blive en del af mange unge menneskers kommede karriere. Vi anbefaler alle interesserede at besøge http://www.hansensportsmanagement.com

Vores drøm er helt klart, at nogle af vores Run-Faster.dk spillere slår igennem på den helt store scene. Helst på sådan en måde, hvor deres løbeteknik er med til at fremhæve deres evner. Vi glæder os vildt til at følge udviklingen på både vores drenge og piger.

Dagens blokindlæg var ganske kort. Den har primært haft til formål at udbrede kendskabet til http://www.hansensportsmanagement.com, som helt sikkert vil blive til et brand på sigt. Vi udskiller os nemlig i forhold til andre, da vi vil være en aktiv del af spillernes karrierer. Vi ønsker hele tiden at udvikle, og hvem kan være i tvivl om, at udviklingen af hvordan vi bevæger os ikke er vigtig?

Niveau indenfor eliteidræt afgøres KUN af en ting; HVOR HURTIGT KAN DU TÆNKE, OG HVOR HURTIGT KAN DU UDFØRE DET! For en del år siden var jeg på trænerkursus i Ajax og blev involveret i deres talent filosofi. Hvad kigger de efter osv. De kalder deres system: Teknik – Indsigt – Personlighed – Speed. Fortkortet som TIPS. Man udvælger så efter disse procentmæssige bestemmelser.

TEKNIK – INDSIGT – PERSONLIGHED – SPEED                                                                                 15%            15%                 20%                     50%

Filosofien fra Ajax’ side var helt klart, at speed er det vigtigste men også det sværeste at træne. Teknik, indsigt og personlighed kan formes igennem masser af træninger medens det er noget sværere med speed. Men vi træner det og det virker.

Ses på banen

10850361_10202104721177942_2134624648_n
Intens løbetræning var i min egen karriere forskellen på succes og fiasko. Min egen vilje til at træne ekstra gav mig hurtighed, springkraft og en fantastisk sprintudholdenhed. Træningen er også ekstremt skadesforebyggende. Jeg har spillet professionel fodbold i 15 år og har aldrig været skadet. DIN KROP ER DIN INVESTERING.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s